Ngjarjet e fundit

Menaxhimi i Stresit dhe Rritja e Performancës në Prishtinë

Trajnimi “Menaxhimi i Stresit dhe Rritja e Performancës” u mbajt në Prishtinë!

Ph.D. Cand. Prof. Arian Musliu ndau strategji për përforcimin e aftësive menaxheriale dhe përballimin e sfidave me vetëbesim.

Pjesëmarrësit mësuan:

-Si të menaxhojnë stresin në mënyrë efektive;

-Teknikat për rritjen e performancës në vendin e punës;

– Strategjitë për përmirësimin e aftësive menaxheriale.

Një falënderim i madh për pjesëmarrësit: Banka Ekonomike, AZTECH dhe Shield Brokers. Suksese të mëtejshme në rrugën tuaj profesionale!

Menaxhimi i Stresit dhe Rritja e Performancës në Prishtinë

Trajnimi “Menaxhimi i Stresit dhe Rritja e Performancës” u mbajt në Prishtinë!

Ph.D. Cand. Prof. Arian Musliu ndau strategji për përforcimin e aftësive menaxheriale dhe përballimin e sfidave me vetëbesim.

Pjesëmarrësit mësuan:

 

-Si të menaxhojnë stresin në mënyrë efektive;

-Teknikat për rritjen e performancës në vendin e punës;

– Strategjitë për përmirësimin e aftësive menaxheriale.

 

Një falënderim i madh për pjesëmarrësit: Banka Ekonomike, Shield Brokers, KosovaJob, PortalPune, KRK dhe Bliterm. Suksese të mëtejshme në rrugën tuaj profesionale!

Panairi Pranveror i Karrierës 2024 në RIT

Ishte kënaqësi që ishim pjesë e Panairit Pranveror të Karrierës 2024 në RIT. Ky event na ofroi mundësinë të takohemi me studentë duke u ofruar atyre mundësi të reja drejt praktikave dhe mundësive të punësimit. Faleminderit të gjithë pjesëmarrësve!

Trajnim: Intelegjenca Emocionale dhe Produktiviteti në vendin e punës 2024

Trajnimi “Intelegjenca Emocionale dhe Produktivitetit në Vendin e Punës” u mbajt më datë 18 Prill 2024 në Prishtinë!
Nuk ishte vetëm një trajnim, por një shans për të transformuar mënyrën se si kuptoni dhe përdorni emocionet në vendin tuaj të punës.

Pjesëmarrësit mësuan:

– Peshën e vetërregullimit në ambientin e punës;
– Rëndësinë e vetëkontrollit emocional;

– Strategjitë për të shtuar produktivitetin dhe efektivitetin;

E falenderojmë trajnerin: Ass. Phd. Cand. Arian Musliu për trajnimin e mrekullueshëm.

Panairi i Karrierës dhe Punësimit AAB 2024

Në këtë ngjarje të rëndësishme, kemi prezantuar mundësitë tona të punësimit. Shpresojmë që të gjithë të rinjtë të kenë gjetur inspirim dhe udhëzim për të ardhmen e tyre profesionale. 🌟

Dita e dhurimit të gjakut - 11 Dhjetor 2023

Sot, ekipi ynë së bashku me ekipet nga Shield Brokers dhe Swiss Shped kanë dhuruar gjak me moton – Dhuro gjak, shpëto jetë!
Faleminderit të gjithë pjesëmarrësve për gatishmërinë që shfaqët për të ndihmuar ata që kanë nevojë. 

Trajnim: Intelegjenca Emocionale dhe Produktiviteti në vendin e punës

Trajnimi “Intelegjenca Emocionale dhe Produktivitetit në Vendin e Punës” u mbajt më datë 02 Dhjetor 2023 në Prishtinë!
Nuk ishte vetëm një trajnim, por një shans për të transformuar mënyrën se si kuptoni dhe përdorni emocionet në vendin tuaj të punës.

Pjesëmarrësit mësuan:

– Peshën e vetërregullimit në ambientin e punës;
– Rëndësinë e vetëkontrollit emocional;

– Strategjitë për të shtuar produktivitetin dhe efektivitetin;

E falenderojmë trajnerin: Ass. Phd. Cand. Arian Musliu për trajnimin e mrekullueshëm.

Panairi i Praktikës - 14 Nentor 2023

Ishte kënaqësi të ishim prezent në Panairin e Praktikës, eventi i parë i këtij lloji në Kosovë ku ishin +50 kompani pjesëmarrëse që ofrojnë punë praktike. Aty njohëm shumë njerëz të ri ku diskutuam mbi mundësitë e punës dhe zhvillimit në karrierë.

Trajnim: Full Range Leadership Model

Trajnimi i shumëpritur “Full Range Leadership Model Training” filloi Swiss Diamond Hotel Prishtina me trajnerin Arben Schön Doroci, e organizuar nga Shield Recruitment & HR për të ngritur kapacitetet e lidershipit për udhëheqësit dhe aspirantët që duan të bëhen udhëheqës. 💼🌟 I falënderojmë të gjithë pjesëmarrësit dhe ju dëshirojmë suksese!

Panairi i Punës për Personat me Aftësi të Kufizuara - Shtator 2023

Ishim të pranishëm në “Panairi i Punës për Personat me Aftësi të Kufizuara, Gjithëpërfshirja në Punësim” i organizuar në Sheshin Skënderbeu nga: Save the Children, Oda Ekonomike e Kosovës dhe Kosova Disability Forum. Aty njohëm e takuam shumë kandidat të mirë ku shpalosëm njohurite dhe ekspertizën tonë në rekrutim.

Trajnim: Shitja dhe Promovimi i të gjitha shërbimeve të Hotelit

Trajnim: Suksesi i Shitjes dhe mirepritja e misafirëve

Ky trajnim i dedikuar për industrinë e hotelerisë, shërbeu për identifikimin e pikave të forta dhe të dobëta të komunikimit dhe mirëpritjes. Ishte kënaqësi të zhvillonim një trajnim të tillë me stafin e Swiss Diamond Hotel Prishtina.
Trajnuese: Gladiola Dona.

Spring Career Fair 2023 ! Panairi i Karrierës Pranverë 2023 ! 📍RIT Kosovo

Panairi i Karrierës dhe i punësimit ! 📍AAB