Kush jemi ne?

Në Shield Recruitment, ne jemi të përkushtuar për të lidhur talentet e jashtëzakonshme me mundësitë e jashtëzakonshme. Misioni ynë është të lidhim hendekun midis punëdhënësve dhe kandidatëve, duke mundësuar sukses të ndërsjellë dhe duke nxitur partneritete afatgjata. Me fokus në integritetin, inovacionin dhe shërbimin e personalizuar, ne përpiqemi të tejkalojmë pritshmëritë në botën e rekrutimit. 

Kush jemi ne?

Në Shield Recruitment, ne jemi të përkushtuar për të lidhur talentet e jashtëzakonshme me mundësitë e jashtëzakonshme. Misioni ynë është të lidhim hendekun midis punëdhënësve dhe kandidatëve, duke mundësuar sukses të ndërsjellë dhe duke nxitur partneritete afatgjata. Me fokus në integritetin, inovacionin dhe shërbimin e personalizuar, ne përpiqemi të tejkalojmë pritshmëritë në botën e rekrutimit. 

Ekspertiza jonë

Me përvojë të gjerë në fushën e rekrutimit dhe përvetësimit të talenteve, Shield Recruitment specializohet në përputhjen e kandidatëve të nivelit të lartë me pozicione në industri të ndryshme. Nga financat tek teknologjia, kujdesi shëndetësor tek prodhimi, ne kemi vendosur me sukses kandidatë në sektorë të ndryshëm, duke demonstruar shkathtësinë tonë dhe kuptimin e thellë të tregut të punës.

Ne kemi një ekip të konsulentëve të HR që mund t’ju ndihmojnë në çështjet e rekrutimit, përzgjedhjes së kandidatëve, zhvillimit të ekipit, strategjisë së pagesave dhe më shumë. Përdorimi i metodave inovative dhe të testuara për kohë të gjatë në fushën e HR, ne jemi në gjendje të ofrojmë zgjidhje të personalizuara dhe të përshtatshme për nevojat specifike të organizatës tuaj.

Historiku i kompanisë

Që nga themelimi ynë në 2019, Shield Recruitment është rritur për t’u bërë një emër i besuar në industrinë e rekrutimit. Udhëtimi ynë filloi me një vizion për të revolucionarizuar mënyrën se si kompanitë gjejnë talent dhe individët zbulojnë karriera përmbushëse. Gjatë viteve, ne kemi ndërtuar një reputacion të fortë për përkushtimin tonë ndaj përsosmërisë, profesionalizmit dhe ofrimit të rezultateve të jashtëzakonshme.

Qasja jonë

Në Shield Recruitment, ne besojmë në një qasje të përshtatur që fokusohet në të kuptuarit e nevojave unike të klientëve tanë. Duke kombinuar teknologjinë e fundit me një prekje personale, ne shkojmë përtej procesit tradicional të rekrutimit. Ekipi ynë merr kohë për të vlerësuar plotësisht kërkesat e secilit klient, duke siguruar përputhjen e përsosur midis aftësive, përshtatjes së kulturës dhe aspiratave të karrierës.

Ekipi ynë

Pas suksesit të Shield Recruitment qëndron një ekip profesionistësh të përkushtuar me njohuri të shumta në industri. Anëtarët e ekipit tonë janë ekspertë me përvojë në fushat e tyre përkatëse, të pajisur me përvojë të gjerë në rekrutim dhe një kuptim të thellë të dinamikës së tregut. Me pasionin e tyre për të lidhur talentin me mundësitë, ata ofrojnë vazhdimisht shërbime të jashtëzakonshme për klientët dhe punëkërkuesit tanë.

Je i gatshëm për karrierë të re?

Je i gatshëm për karrierë të re?