Dërgo konkursin tënd! Shpalljen e bëjmë ne.

Dërgo konkursin tënd! Shpalljen e bëjmë ne.

Shpall konkurs

Ne e kemi bërë të lehtë për ju që të ndani me ne vendet tuaja të punës! Thjesht na dërgoni një email me detajet e pozicionit, duke përfshirë titullin e punës, përshkrimin e punës, kualifikimet e kërkuara dhe çdo informacion tjetër përkatës. Ekipi ynë do të kujdeset për postimin e vendeve të punës në faqen tonë të internetit në emrin tuaj.

Duke përdorur platformën tonë, ju mund të arrini një audiencë të gjerë profesionistësh të talentuar që kërkojnë në mënyrë aktive mundësi të reja. Faqja jonë e internetit tërheq një grup të ndryshëm kandidatësh nga industri dhe prejardhje të ndryshme, duke siguruar që postimi juaj i punës të ketë shikueshmëri maksimale.

Për të filluar, thjesht shkruani një email me detajet e punës dhe dërgojeni në [email protected]

Nëse keni pyetje shtesë ose keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, ekipi ynë i përkushtuar është këtu për t’ju ndihmuar.